Nieuwe initiatieven Drupal 8

Beste Drupallers,

Graag je aandacht voor 2 nieuwe initiatieven..

Drupal Café: Composer

In Drupal 8 blijkt Composer een onmisbare tool. Je kunt niet zonder.

  • Wat is en wat doet Composer? Wat doet het niet?
  • Installatie via Putty.
  • Instellingen.
  • SSH en Keys.
  • Demonstratie en hands-on.
  • Installatie en bespreking van modules die afhankelijk zijn van Composer

Het is de bedoeling om kennis uit te wisselen. Je bijdrage is welkom.

Inschrijven via https://www.facebook.com/drupal8.support/ waar er een post staat ivm Composer. Ik voorzie een test hosting.

De eerste 8 zijn ingeschreven. Datum: maandag, 27 februari, 2017 Uur: 19.00 - 21.00 Prijs: € 5.00  Stationsplein 12 Lokeren

Drupal 8: E-learning cursus

Alles over Drupal 8 in 15 stappen.

In deze dagcursus wordt je aangeleerd om met Drupal 8 te werken. Je leert de 15 stappen uit te voeren van het stappenplan op http://freewebsite.academy. De theorie staat op http://drupal8.support. Je zult die dag niet alle 15 stappen afwerken. Dit doe je thuis op je eigen tempo. In de dagcursus leer je de basis én je leert hoe je de stappen best uitvoert.

Na deze dagles is er ondersteuning voorzien. Je zult toegang krijgen met administrator rechten tot een voorbeeldsite, om alle instellingen per stap te bekijken. Ook voorzie ik van support via een blog. Je krijgt een hosting om alles uit te testen. Patrick De Beul maakt van elke stap een didactische bijdrage, inclusief filmpjes. Deze zijn inbegrepen in de prijs. (zal op het ogenblik van de les tot aan stap 6 zijn..)

Datum: zaterdag, 11 maart, 2017 Uur: 9.00 - 12.00 en 13.00 -16.00 Max aantal deelnemers: 5 Prijs: € 100.00 Stationsplein 12 Lokeren
Voorkennis: Deze cursus staat open, zowel voor absolute beginners als voor zij die reeds Drupal 7 volledig onder de knie hebben. Ervaren Drupallers kunnen enkele stappen overslaan, beginners starten vanaf stap 1.